ლუდი „ჟიგულოვსკოე“
ლუდი „ჟიგულოვსკოე“
სპირტის ხვედრითი წილი -4,2 % საწყის ბადაგში მშრალი ნივთიერების წილი –11%.
საბჭოთა პერიოდის ფართოდ ცნობილი ლუდი, რომლის რეცეპტიც „ობოლონის“ ლუდის მხარშავებმა ააღორძინეს. „ჟიგულოვსკოეს“ შემადგენლობაში არტეზიული წყალი და ყველაზე საუკეთესო ინგრედიენტებია. ძირითად მახასიათებელს პასტერიზაციის არარსებობა წარმოადგენს, რაც განაპირობებს 30 დღიან შენახვის მოკლე ვადას.
სპირტის ხვედრითი წილი -4,2 % საწყის ბადაგში მშრალი ნივთიერების წილი –11%.
საბჭოთა პერიოდის ფართოდ ცნობილი ლუდი, რომლის რეცეპტიც „ობოლონის“ ლუდის მხარშავებმა ააღორძინეს. „ჟიგულოვსკოეს“ შემადგენლობაში არტეზიული წყალი და ყველაზე საუკეთესო ინგრედიენტებია. ძირითად მახასიათებელს პასტერიზაციის არარსებობა წარმოადგენს, რაც განაპირობებს 30 დღიან შენახვის მოკლე ვადას.